bilgievlerim: 2012 FİLMİ: ÖZET
Logo Design by bilgievlerim.blogspot.com
TÜRKİYE CANIM FEDA TÜRKİYE CANIM FEDA

Çevirci -Translate - Перевести


7 Ağustos 2016 Pazar

2012 FİLMİ: ÖZET





2012 FİLMİ: ÖZET
Her şey Hindistan'daki yoksul bir bilim adamının, Güneş'ten yeryüzüne inennötrinoların Dünya'nın merkezini hareketlendirdiğini tespit etmesi ve yakında büyük felaketlerin olacağını keşfetmesiyle başlar. Eldeki bulguları değerlendiren Amerikalı bilim adamları da, bu beklenmedik gelişmeyi teyit ederler. Yapılan hesaplara göre 2012 yılında, eşi görülmemiş depremlerolacak, şehirler yerin dibine geçecek, dev yarıklar oluşacak, Dünya adeta alt üst olacaktır. Çok kısa sürede bütünüyle Dünya sular altında kalacak, büyük kara parçaları yer değiştirecek, Arz yeniden şekillenecektir.
Filmdeki bilimsel(!) projeksiyona göre 2. Nuh tufanı çok yakındır. Hatta beklenen felaket, Nuh tufanından çok daha büyüktür. Eğer önlem alınmazsa o günden sonra Dünya'da yaşam diye bir şey kalmayacaktır. Bu projeksiyona göre; ABD liderliğinde, Dünya'nın çatısı sayılan Himalaya dağlarının tepesinde üç adet dev gemi inşası başlar.








Proje, Amerikan gizli servisi FBI'ın kontrolünde çok gizli yürütülür. Öyle ki; bir şekilde projeden haberdar olan kontrol dışı kim varsa; FBI tarafından öldürülür. Projeden sadece bazı önemli ülkelerin devlet başkanları ve dolar milyarderi küresel zenginler haberdardır. Projeyi yürüten komisyon, 1 Milyar doları verebilecek kişileri, yaklaşan tufandan haberdar eder ve bu para babalarına her şey anlatılır. Yani tufandan kurtulabilmenin tek yolu, dolar milyarderi ve küresel hakim güçlerin adamı olmaktan geçer. Gerçekler, son ana kadar halktan gizlenir. 
Milyarderleri Nuh Tufanı'ndan kurtaracak olan gemilere, dev dalgalar çarpıyor.




Sonuçta beklenen gün gelip çatar. Ve sonunda küresel gücün adamları,Himalayalar'daki Nuh'un gemisine doğru yola çıkınca, siyahi ABD başkanı da (Obama gibi) büyük felaketi açıklar. Nuh'un gemisine bindirilen küçük bir azınlığın ve canlı-hayvan ırklarının birer numunesinin dışında; tüm yaşamın sona ermek üzere olduğunu söyler. Görülmemiş büyüklükteki depremlerle, tüm Dünya dehşetli bir şekilde sarsılmaya başlar. Amerika'nın sembolü gökdelenler kağıttan kuleler gibi yerle yeksan olur. New-York, Washington gibi şehirler, çok kısa sürede dev yarıkların içinde adeta kaybolur.
Bu arada küresel gücün milyarder adamları Himayala'nın tepesindeki gemiye biner. Tüm dünyayı yutan suların Himayala'nın tepesine ulaşması artık an meselesidir. İşte tam da bu kritik saniyelerde Noah(Nuh) adında 12 yaşlarında bir çocuk, ailesiyle birlikte kaçak yollardan gemiye binmeyi başarır.
Noah ve ailesini, kargo kapısından gemiye kaçak olarak bindiren kişi ise, Budist rahip Dalaylama'nın sadık bir adamıdır. Ama bu kaçak biniş sırasında Budist işçinin elindeki bir alet, geminin kargo kapısındaki çarkların arasına sıkışır ve gemi hareket edemez. Oysaki dev tusunami dalgalarının gemiye ulaşması ve insanlığın yok olması artık an meselesidir. Ve kahraman çocuk Noah, adına yaraşır bir şekilde büyük çarpışmaya saliseler kala, dev geminin yol almasını sağlar. Sonuçta, üç gemi dolusu dolar milyarderi ve hayvanlardan birer çift, mucizevi bir şekilde büyük felaketten kurtulmayı başarır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Benzer Konular (Similar Topics)(Похожие темы)( Sujets similaires) ( Ähnliche Themen) (مواضيع مماثلة)