bilgievlerim: Klasik Başlat Menüsünü Düzenlemek Videolu Anlatım
Logo Design by bilgievlerim.blogspot.com
TÜRKİYE CANIM FEDA TÜRKİYE CANIM FEDA

Çevirci -Translate - Перевести


16 Mart 2022 Çarşamba

Klasik Başlat Menüsünü Düzenlemek Videolu Anlatım

 


Klasik Başlat menüsü, Windows dahil işletim sistemi Windows 2000, Windows 2003, Windows XP ve Vista. Ancak, Microsoft aynı şeyi Windows 7 ve sonraki sürümler.

Şimdi, tamamen yeni İçindeki Başlat menüsü Windows 10 çoğu durumda Klasik Başlat menüsünden daha iyidir. Daha hızlıdır, daha iyi görünür, üstün arama işlevselliği içerir ve klasik Başlat menüsünden çok daha fazlasını sunar. Ancak, bazı kullanıcılar hala klasik Başlat menüsünü seviyor ve Windows 10 gibi.


Diğer her şey gibi, klasik Başlat menüsünü Windows 10 de. Klasik Başlat menüsünü etkinleştirmek için orada birden fazla program var. Windows 10. Aslında, yerleşik yapmak için bir geçici çözüm var Windows 10 Başlat menüsü, klasik Başlat menüsüne oldukça benziyor.

Klasik Başlat menüsünün görünmesi için Başlat menüsünü kaldırın ve yeniden boyutlandırın

1 Adım: Şu tuşa basarak mevcut Başlat menüsünü açın. Windows logo tuşu veya Başlat düğmesine tıklayın.

2 Adım: Uygulama kutucukları Başlat menüsünün sağ tarafında görünür. Kutucukları kaldırarak ve Başlat menüsünü yeniden boyutlandırarak Başlat menüsünün Klasik Başlat gibi görünmesini sağlayabiliriz. Bunu yapmak Windows 10 Başlat menüsü daha klasik olana benziyor.

Bir döşemeyi kaldırmak için, sağ tıklatın üzerinde ve sonra tıklayın Başlangıçtan kaldır seçeneği. Tüm döşemelerin sabitlemesini kaldırmak için Başlat'taki tüm döşemeler için bunu tekrarlayın.

3 Adım: Tüm döşemeler kaldırıldıktan sonra, Başlat menüsü otomatik olarak kendini küçültmelidir. Değilse, Başlat menüsünün sağ tarafı boş olduğunda, fare imlecini Başlat menüsünün kenarına getirin (çift başlı oku görmek için), tıklayıp basılı tutun ve ardından Başlat menüsünü yapmak için sola hareket ettirin. menü daha küçük.

4 Adım: Başlat menüsü artık Klasik Başlat menüsüne benzemelidir.

Bu Başlat menüsünün en iyi yanı, üçüncü taraf yazılım kullanmamanızdır. Ayrıca, Klasik Shell programı tarafından sunulan orijinal Klasik Başlat menüsüne kıyasla çok daha üstün olan yerleşik aramayı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Mutlu değilseniz ve orijinal Klasik Başlat menüsünü istiyorsanız, lütfen okumaya devam edin.

Klasik Başlat menüsünü etkinleştirmek için Klasik Kabuk'u kullanın. Windows 10

Daha önce de belirtildiği gibi, Klasik Başlat menüsünü etkinleştirmek için bir sürü program var. Windows 10. Bunlardan biri çok popüler Classic Shell. Ücretsizdir ve orijinal Klasik Başlat menüsünü Windows 10.

Bu programın tek dezavantajı, üç yıl içinde güncellenmemiş olması ve gelecekte de herhangi bir güncelleme almamasıdır. Programın gelişimi 2017'de durduruldu. Bununla birlikte, şu anki sürümünde harika çalışmaya devam ediyor Windows 102004 (Mayıs 2020 Güncellemesi). Klasik Başlat menüsünü almak için Klasik Kabuğu nasıl kullanacağınız aşağıda açıklanmıştır. Windows 10.

1 Adım: Klasik Kabuğu Alın bu resmi sayfa. Kurmaya başlamak için kurulum dosyasını çalıştırın.

2 Adım: Klasik Shell, Explorer gibi diğer klasik özellikleri yükler, Internet Explorer Başlat menüsü ile birlikte. Bunları istemiyorsanız ve yalnızca Başlat menüsünde ilgileniyorsanız, aşağıdaki ekranı aldığınızda, Klasik Gezgin ve Klasik IE girişlerinin yanındaki sürücü simgesini tıklayın ve ardından Tüm özellik kullanılamayacak seçeneği.

Tıkla Sonraki düğmesini tıklayın kurmakve ardından yüklemeyi tamamlayın.

3 Adım: Program yüklendikten sonra aşağıdaki pencereyi göreceksiniz. Seçin Klasik Stil seçeneğini tıklayın ve OK buton. Aşağıdaki resimde görebileceğiniz gibi, eğer ilgileniyorsanız, Klasik Kabuk ayrıca Windows 7tarzı Başlat menüsü.

İşte bu! Artık her bastığınızda Klasik Başlat menüsünü alacaksınız. Windows logo tuşu veya Başlat düğmesine tıklayın.

Classic Shell'i kaldırmak için Windows 10

1 Adım: Yazarak Programlar ve Özellikler penceresini açın appwiz.cpl Başlat / görev çubuğu arama kutusuna girin ve Enter tuşuna basın.

2 Adım: Klasik Kabuk girişini arayın. Sağ tıklatın girişte ve kaldırma seçeneği.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Benzer Konular (Similar Topics)(Похожие темы)( Sujets similaires) ( Ähnliche Themen) (مواضيع مماثلة)