bilgievlerim: Anaokulu Ve Kreşlerdeki Tehlike
Logo Design by bilgievlerim.blogspot.com
TÜRKİYE CANIM FEDA TÜRKİYE CANIM FEDA

Çevirci -Translate - Перевести


10 Eylül 2018 Pazartesi

Anaokulu Ve Kreşlerdeki Tehlike


Günümüzde ebevenylerin anaokulu veya kreş seçimini yaparken dikkat ettiği en önemli konu, hiç kuşkusuz hijyen koşullarını kontrol etmek oluyor. Ancak çocuklarımız, yavrularımız için bu durumu ne kadar kontrol altında tutabiliriz …
Ortamın sık havalandırması, tuvaletlerin düzenli olarak temizlenmesi, bebek ve çocukların bakımından sorumlu kişilerin sık el yıkması gibi konular ebeveynlerin ilk kontrol ettikleri durumlardır. Özenli bir ortam sağlanması yavrularımızın güvenilir ve hijyenik ellere teslim edilmesi muhakkak her anne babanın tercihidir.

Çocuğunuzu güvence altına alın

Ancak durum bazen istenildiği gibi gitmeyebiliyor.  El-Ayak-Ağız Hastalığını daha önce duymadıysanız eğer yavrularınız ve onların sağlığı için iyice okuyup anlamanızı tavsiye ediyoruz. Daha çok sonbahar ve kış aylarında yaygın olarak rastlanan El-Ayak-Ağız hastalığında virüs, Anaokulu ve kreşler de salgınlara yol açıyor ve yaygın bulaşıcı bir hastalık olarak çocuklarımızı ve bebeklerimizi ciddi anlamda etkiliyor. Özellikle ortam ve kişisel hijyen eksiklikleri hastalığın salgın haline gelmesine zemin hazırlıyor. Bu nedenle ortak kullanım alanlarının dezenfeksiyonu hastalığın önlenmesi ve yayılmasını önlemek de önemli rol oynuyor.

Hızla yayılıyor

Belirtiler bir çocuk da görüldügünde El-Ayak-Ağız Hastalığı diğer çocuklara da bulaşmış oluyor. Hatta iyileşme sürecinde bile virüsün bulaşıcılığı devam ediyor.
Okul öncesi büyüme ve gelişme döneminde olan özelikle bağışıklık sistemi zayıf çocuklarda El-Ayak-Ağız Hastalığı daha sık görülüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Benzer Konular (Similar Topics)(Похожие темы)( Sujets similaires) ( Ähnliche Themen) (مواضيع مماثلة)