bilgievlerim: Saçlarımızın Beyazlamasını Geciktirebilirmiyiz?
Logo Design by bilgievlerim.blogspot.com
TÜRKİYE CANIM FEDA TÜRKİYE CANIM FEDA

Çevirci -Translate - Перевести


12 Eylül 2018 Çarşamba

Saçlarımızın Beyazlamasını Geciktirebilirmiyiz?


Saçlarınızın Beyazlaşmasını Yavaşlatmak İçin Yapmanız Gerekenler

Saçlarınızın erken beyazlamasından şikayetçiyseniz yazımızı okuyunuz. Saçlarınız 30 yaşına gelmeden beyazladıysa ve hızla yayılıyorsa ,bunu bir şeylere bağlamak yerine buna engel olabilirsiniz.

Saçlarınızın erken beyazlamasının bir kaç nedeni var işte onlar;

Saç hücrelerinde ki melanin denilen pigmentin artık yenilenmemesinden dolayı saçlarınız beyazlar. Yapılan araştırmalara göre ortalama 45 yaşında saçlarınızın beyazlaması gerekir.
Aşırı şekilde stresli olmak, Genetik baskınlık, Zayıf beslenme ve b12 vitamini eksikliği,sigara alkol uyku bozuklukları saçların erken beyazlamasının bir kaç nedeni.
Peki bu erken beyazlamanın önüne nasıl geçeriz. Ya da bunun doğal bir çözümü yok mu? işte bu soruların cevabı
Soğan
Sopan sağlık ve güzellik açısından sayısız faydaya sahiptir, bunu içeriğindeki yüksek oranda besleyici özelliklerine borçludur. Erken saç beyazlamasını yavaşlatmak için soğan doğrudan saç derisine uygulanabilir.
Bu süper nemlendirici meyve parlak saçlar ve erken yaşlanmayı önlemek için bire birdir. Avokado mineraller, yağlı asitler ve saç sağlığı için gerekli olan E vitaminin rejeneratif özelliklerini taşır
Ceviz yaprakları
Beyaz saçları saklar ve kimyasal malzemelerdeki gibi olumsuz yan etkiler olmadan görünümlerini azaltır.
Ağacın yaprakları  junglona olarak bilinen bir madde içerir, bu kozmetik endüstrisinde de kullanılan doğal bir renklendiricidir. Ceviz yapraklarından bir çay yapın ve saçlarınıza uygulamadan önce 15 dakika soğutun.
Biberiye
Bu bitki saç bakımı için çok popülerdir çünkü saç uzamasını teşvik eder ve saçın doğal rengini korumasına yardımcı olur. Biberiye yüksek oranda kafeik ve biberiye asitleri, beyazlarla doğrudan savaşan antioksidanlar içerir.
  • 1/4 bardak biberiye
  • 1/4 bardak adaçayı
  • 2 bardak su (400 ml)
Nasıl hazırlayacaksınız?
Suyu kaynama noktasına getirin ve şifalı bitkileri ekleyin. Saçlarınıza ve saç derinize uygulamadan önce bütün gece bekletin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Benzer Konular (Similar Topics)(Похожие темы)( Sujets similaires) ( Ähnliche Themen) (مواضيع مماثلة)