bilgievlerim: Hazır Meyve Suları Neden Tüketilmemelidir ?
Logo Design by bilgievlerim.blogspot.com
TÜRKİYE CANIM FEDA TÜRKİYE CANIM FEDA

Çevirci -Translate - Перевести


12 Eylül 2018 Çarşamba

Hazır Meyve Suları Neden Tüketilmemelidir ?


Hazır meyve sularının yaptığına inanamayacaksınız. Gazlı İçeceklerden sonra gelen hazır meyve suları içerisinde ki katkı maddelerinden dolayı hangi hastalığa neden oluyor?
İşte hazır meyve suyu;
Hazır meyve suları diabete neden oluyor.İçerisinde yüksek miktarda glikoz bulunan meyve suları tüketildiğinde  kan şekerininizin yükselmesine ve organlara zarar vermesine neden oluyor. Sadece diabet değil yüksek şeker kanser ve obeziteye davetiye çıkarıyor.
Gazlı içeçeklerin yerine kullanılan hazır meyve suları masum değil. içerisinde ki bir çok kimyasal madde karıştırıldığı için  “Bu maddeler ile çeşitli kimyasalların birleşmesi meyvemsi bir tat yaratırken, birçok hastalığı da beraberinde getirmektedir.

Meyve suları yerine meyveleri tüketin kendiniz evinizde meyve suları hazırlayabilirsiniz.
ŞEKER BİRÇOK ORGAN HASTALIĞINA NEDEN OLABİLİYOR
Kişinin vücudundaki yüksek şeker oranının, başta göz olmak üzere böbrek, beyin, kalp ve bacak damarlarının erken yaşlanmasına neden olur.,”Yemeklerden sonra, özellikle de, şekeri yüksek meyve suyu ve asitli içeceklerin alımından sonra hızla yükselen kan şekerini, vücut kendisini korumak için düşürmeye çalışmaktadır.
Taze olarak sıkılan meyve sularının bekletilmeden içilmesi ve içerisindeki vitaminlerin, liflerin kaybolmadan tüketilmesi hastalıklara karşı da korumaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Benzer Konular (Similar Topics)(Похожие темы)( Sujets similaires) ( Ähnliche Themen) (مواضيع مماثلة)