bilgievlerim: Adsense Yayıncılarına Önemli Duyuru
Logo Design by bilgievlerim.blogspot.com
TÜRKİYE CANIM FEDA TÜRKİYE CANIM FEDA

Çevirci -Translate - Перевести


14 Nisan 2020 Salı

Adsense Yayıncılarına Önemli Duyuru

COVID-19: Google'dan güncelleme 
Değerli iş ortağımız,
COVID-19'dan kaynaklanan belirsizliklerin hakim olduğu bir ortamda çalışmalarımızı sürdürürken sizi, iş arkadaşlarınızı ve yakınlarınızı her zaman düşündüğümüzü bilmenizi isteriz. Geçtiğimiz birkaç hafta ve ay boyunca, çoğunuz iş yaşamınızla artan kişisel sorumluluklarınız arasında denge kurmak zorunda kaldığınız zor günler yaşadınız.
COVID-19, içinde bulunduğumuz ortamı hepimiz için değiştirdi ve bu süreç yeni gelişmelerle devam ediyor. Her işletmenin kendine özgü zorlukları olsa da bu durumdan hepimiz bir şekilde etkileniyoruz. Kimimiz talep ve trafik bakımından yaşanan değişikliklerle, kimimiz evden etkili bir şekilde çalışmanın getirdiği zorluklarla karşılaşıyor.
Çevremizde bütün bunlar yaşanırken, benzeri görülmemiş bu dönemde işletmenize yön vermenize yardımcı olmak için yanınızda olduğumuzdan emin olabilirsiniz. Kullanıcılarınızla bağlantı kurmanın ve iletişimde kalmanın yollarını aradığınız bu süreçte, işletmenizi destekleme konusundaki sürekli kararlılığımızı tekrar vurgulamak istedik.
Platformlarımızı müşterilerimiz için güçlü tutuyoruz
Google'ın altyapısı, dünyanın her yerindeki kullanıcıların her gün başvurduğu işletmeleri destekliyor. Koronavirüs salgınının tüm dünyaya yayıldığı ve daha fazla kullanıcının evden çalışma düzenine veya evden öğrenime geçiş yaptığı bu dönemde, ağ altyapımızın bu yükü kaldırıp kaldıramayacağını doğal olarak merak edebilirsiniz. Bu soruyu kısaca "Evet" diyerek yanıtlayabiliriz.

Böyle bir dönemde Google hizmetlerinin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ve talebi karşılayabilmek için ağ altyapımızın kapasitesini artırmaya devam ediyoruz. Özel global ekiplerimiz, gereken her yerde ağ kapasitesini artırıyor. Kesinti yaşanan durumlardaysa hizmetin en kısa süre içinde tekrar kullanıma sunulmasını sağlıyorlar. Tüm dünyada belirsizliklerle dolu bir süreç yaşanıyor olsa da Google'ın altyapısının gece ve gündüz, işletmeler ve tüketiciler dahil olmak üzere herkesin yanında olmasını sağlamak için çok çalışıyoruz. Altyapımızı güçlü tutmak için neler yaptığımız hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
Ayrıca, Google'ın şartlar ve koşullarımız uyarınca size ödeme yapmayı sürdüreceğinden emin olmanızı isteriz. Ödeme döngülerimiz hakkında daha fazla bilgi için Yardım Merkezi (Google AdMobAdSenseAd Manager) sayfalarına başvurabilirsiniz.

Hizmetlerimiz ve destekle ilgili geçici etkiler
Ekip üyelerimizin sağlığını korumak için aldığımız önlemler nedeniyle, destek hizmetlerinde geçici olarak bazı sınırlamalar ve gecikmeler yaşanabilir. Bu durumun neden olabileceği aksaklıklar için özür diler ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Hesap kurtarma, güvenlik ve reklamlarla ilgili belirli incelemeler (örneğin, COVID-19 ile ilgili dolandırıcılıkları veya uygun olmayan reklam yerleşimlerini önleme) dahil olmak üzere, kritik önem taşıyan iş akışlarına öncelik vermeye devam edeceğiz. Hesabınızla ilgili desteğe ihtiyacınız varsa Yardım Merkezi (Google AdMobAdSenseAd Manager) sayfalarına başvurmayı sürdürebilirsiniz. Bu sayfalarda, ürün uzmanlarından yanıt alabileceğiniz Yardım Topluluğu'na da ulaşabilirsiniz.
COVID-19 salgısını sırasında yardımcı olmaya kararlıyız
Google olarak, insanların güvende olmalarını, bilgi almalarını ve bağlantıda kalmalarını sağlamak için çalışmalarımızı hızlandırmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalar arasında "5 Yapılacak Şey" kampanyasının tanıtılmasını veya uzaktan öğrenim olanaklarının sunulmasını sayabiliriz.
Böyle bir dönem için bir başucu kitabımız yok ve elimizden gelen her şekilde desteğimizi sunarak sizinle birlikte bu zorlukların üstesinden gelmeye kararlıyız. İşte bu geçiş sürecini hem siz hem de işletmeniz için biraz daha kolaylaştırabilecek bazı kaynaklar:
"Evden Çalışma" düzenine ayak uydurmak (Making "Work From Home" work for you)
Daha iyi görüntülü aramalar için 6 ipucu (6 tips for better video calls)
Global pazar trendlerine hakim olun (Stay on top of global market trends)

Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz. Bugün ve her zaman yanınızdayız.



COVID-19: обновление от Google 
Уважаемый деловой партнер,
В среде, где преобладают неопределенности, вызванные COVID-19, мы хотим, чтобы вы знали, что мы всегда думаем о вас, ваших коллегах и родственниках. За последние несколько недель и месяцев у многих из вас были трудные времена, когда вам приходилось совмещать свою трудовую жизнь с возросшими личными обязанностями.
COVID-19 изменил среду, в которой мы находимся для всех нас, и этот процесс продолжается новыми разработками. Хотя у каждого бизнеса есть свои проблемы, мы все так или иначе затронуты. Некоторые из нас сталкиваются с изменениями спроса и трафика, а некоторые сталкиваются с трудностями в эффективной работе из дома.
Несмотря на то, что все это происходит в нашей среде, вы можете быть уверены, что мы поможем вам направить ваш бизнес в этот беспрецедентный период. В этом процессе, когда вы ищете способы подключения и поддержания связи с вашими пользователями, мы хотели подчеркнуть нашу постоянную приверженность поддержке вашего бизнеса.
Мы держим наши платформы сильными для наших клиентов
Инфраструктура Google поддерживает предприятия, к которым ежедневно обращаются пользователи со всего мира. В эту эпоху, когда эпидемия коронавируса распространяется по всему миру, и все больше пользователей переключаются с дома на работу или на домашнее обучение, вы можете задаться вопросом, справится ли наша сетевая инфраструктура с этим бременем. Мы можем кратко ответить на этот вопрос, сказав «Да».
Мы знаем, насколько важны службы Google в такое время, и мы продолжаем наращивать емкость нашей сетевой инфраструктуры для удовлетворения спроса. Наши преданные глобальные команды увеличивают пропускную способность сети, где это необходимо. В случае перебоев они гарантируют, что услуга снова станет доступной как можно скорее. Весь мир переживает процесс полной неопределенности, день и ночь, хотя Google, инфраструктура, бизнес и работа очень трудно гарантировать , что рядом со всеми, в том числе потребителей.  Вы можете найти больше информации о том, что мы делаем, чтобы поддерживать нашу инфраструктуру  здесь .
Мы также хотим убедиться, что Google будет продолжать платить вам в соответствии с нашими условиями. Для получения дополнительной информации о наших платежных циклах вы можете обратиться к страницам Справочного центра ( Google AdMob ,  AdSense ,  Менеджер объявлений ).
Временные воздействия, связанные с нашими услугами и поддержкой
В связи с мерами, которые мы принимаем для защиты здоровья членов нашей команды, могут быть некоторые временные ограничения и задержки в службах поддержки. Мы приносим извинения за возможные неудобства и благодарим вас за понимание. Мы продолжим расставлять приоритеты в критических рабочих процессах, включая восстановление отдельных учетных записей, обзоры безопасности и рекламы (например, предотвращение мошенничества или несоответствующего размещения объявлений, связанных с COVID-19). Если вам нужна поддержка для вашего аккаунта, вы можете продолжить посещать страницы Справочного центра ( Google AdMob ,  AdSense ,  Менеджер объявлений ). На этих страницах вы также можете найти справочное сообщество, где вы можете получить ответы от экспертов по продукту.
Мы стремимся помочь во время вспышки COVID-19
В Google   мы продолжаем наращивать наши усилия по обеспечению безопасности людей, информированности и связи . Среди этих исследований  мы можем отметить продвижение кампании « 5 вещей, которые нужно сделать » или  предоставление возможностей дистанционного обучения .
У нас нет тумбочки для такого периода, и мы полны решимости преодолеть эти трудности с вами, предлагая нашу поддержку всеми возможными способами. Вот некоторые ресурсы, которые могут сделать этот переход немного легче для вас и вашего бизнеса:
Идти в ногу со схемой «Работа из дома» (Заставить «Работать из дома» работать на вас)
6 советов по улучшению видеозвонков (6 советов по улучшению видеозвонков)
Будьте в курсе мировых тенденций рынка
Спасибо за работу с нами. Мы с вами сегодня и всегда. 
www.bilgievlerim.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Benzer Konular (Similar Topics)(Похожие темы)( Sujets similaires) ( Ähnliche Themen) (مواضيع مماثلة)