bilgievlerim: Akciğer Kanserine İyi Gelen Besinler Nelerdir ?
Logo Design by bilgievlerim.blogspot.com
TÜRKİYE CANIM FEDA TÜRKİYE CANIM FEDA

Çevirci -Translate - Перевести


18 Kasım 2018 Pazar

Akciğer Kanserine İyi Gelen Besinler Nelerdir ?



Makalenin Devamını Okumak İçin Alttaki Linke Tıklayın

Akciğer kanserine iyi gelen besinler; akciğer kanserine iyi gelen, bünyeyi güçlendirip kuvvetlendiren, hastalığın çabuk atlatılmasında yardımcı olan ve hastalık süresince bünyeye destek veren bazı besinler bulunmaktadır.

Akciğer Kanserine İyi Gelen Besinler Şunlar;
  • Isırgan tohumu akciğer kanserine bire bir iyi gelmektedir. Bu tohumu yiyebilir ayrıca kaynatıp suyunu da içebilirsiniz.
  • Aynı şekilde ısırgan otunun yapraklarını da tüketebilirsiniz ancak ısırgan otunun yetiştiği ortam çok temiz olmalıdır. Şehirde yetişen ısırgan yaprakları zarar verebilir, bu sebeple dağlarda yetişmiş ısırgan otları tercih edilmelidir. Toplanan ısırgan otunun taze olup olmamasına çok önemlidir. Dikkat edilmesi gereken önemli konulardan bir tanesidir.

  • Taze üzüm tüketilmedir. İsterseniz taze üzümü mikserden geçirip üzümleri ezilmiş bir şekilde yenilecek.
  • Sabah akşam yenilmesi gereken pikognol çam kabuğundan yapılmış şifalı bir bitki vardır. Bu bitki kan değerlerini normale çevirerek iyileşmeye önemli ölçülerde katkıda bulunmaktadır.
  • Yoğurt otu, kudret narı, astraganus, çingevenli çay, kırk kilit otu ve miritilin otları da çok iyi gelmektedir. Bu şifalı otlat her gün kaynatılarak içilmelidir.
  • Brokoli akciğer kanserine karşı mucizevi bir sebzedir. Ömrü uzatan brokoli kansere karşıda vücut direncini artırmaktadır. Kalsiyumu fazla miktarda bünyesinde taşır ve kemik erimesine çok iyi gelmektedir. Akciğer kanseri dışında da bir çok kansere çok iyi geldiği bilinir.
  • Akciğer kanserine iyi gelen besinlerden biri ise havuç. Havuçta, brokoli gibi hem akciğer kanserine iyi gelirken ayrıca diğer kanser hastalıklarına da çok iyi gelmektedir. Haftada beş gün olmak üzere tüketilmesi durumunda kanser rahatsızlıklarına karşı vücudu güçlendirirken, kanseri daha erken atlatmayada yardım eder. Mide ve bağırsaklarda ağrıyı önlediği gibi anne sütünde artmalara da yol göstermektedir. Kansızlığı gideren ciddi sebzeler arasında yerini korumaktadır.
  • Kullandığımız günlük sıvı yağ ve margarinler yerine özel hakiki zeytinyağları tercih edilmelidir. Kızartmalardan uzak durularak, haşlama tarzı pişirme yöntemleri tercih edilmelidir. Zeytinyağını bütün yemek ve salatalarda kullanmalısınız.
  • Yemeklerde ve hazır gıdalarda fazla şeker ve tuzdan mümkün olduğunca uzak durulmalıdır.
  • Salam, sucuk ve sosis gibi gıdalar tüketilmemelidir. Bu gıdaların vereceği zararlar fazlayken ayrıca akciğer kanseri ve diğer kanser türlerinin iyileşiminide çok güçleştirmektedir.
  • Asitli kola ve çeşitlerinden, ketçap, mayonez ve konserve içerisinde bulunan bütün gıdalardan mümkün olduğunca uzak durulmalıdır. Akciğer ve diğer kanser türlerine iyi gelmediği gibi ayrıca hastalığın iyileşmesinde de herhangi bir katkıları bulunmamaktadır. Bu nedenle sofralarınızdan ne kadar çok uzaklaştırırsanız o kadar sağlığınız için yarar sağlamış olursunuz.
  • Kuru fasulye, nohut, mercimek, buğday gibi baklagiller bol miktarda tüketilmelidir. Vücuda çok iyi gelecek olan besinler arasında yerlerini hep ilk sırada tutmaktadırlar.
  • Hormonsuz satılan sebze ve meyveler tercih edilmelidir ve satın alınırken bu duruma çok özen gösterilmedir. Bol miktarda sebze ve meyve tüketilmelidir. Sebze ve meyve tüketmek hastalık sürecinde çok ciddi bir öneme sahiptir.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Benzer Konular (Similar Topics)(Похожие темы)( Sujets similaires) ( Ähnliche Themen) (مواضيع مماثلة)